Ajudem a millorar
la mobilitat de les persones

Cadires de roda manuals
Cadires de roda elèctriques
Àmplia gamma de models

Ortopèdia Moré: cadires de roda manuals i cadires de rodes elèctriques a Barcelona

 

Ajudem als nostres clients a millorar la seva mobilitat amb les nostres cadires de rodes. Des d'Ortopèdia Moré i gràcies a les nostres cadires de rodes, les persones que per diversos motius han perdut mobilitat, podran desplaçar-se amb més facilitat i milloraran la seva autonomia en la vida diària.

Comptem amb dos tipus de cadires de rodes, les manuals i les elèctriques:

Cadires de rodes elèctriques a Barcelona

Cadires de rodes manuals: són dirigides per l'usuari gràcies a les anelles que contenen les seves rodes del darrere tot i que també poden ser impulsades per un acompanyant. Són fabricades amb diferents materials que les doten de major o menor lleugeresa (acer, alumini, fibra de carboni, etc.)

Cadires de rodes elèctriques: aquestes cadires són impulsades per motors que estan connectats a bateries. L'usuari pot controlar tant el moviment de la cadira com la seva velocitat gràcies a un comandament o 'joystick'.

Tots els nostres models de cadires són fàcilment adaptables, tant en grandària i posició de seient i respatller, com pel que fa als recolzabraços i als recolzapeus, que en són regulables i extraïbles.

Veure més models

 

Si busques cadires de roda manuals i cadires de rodes elèctriques a Barcelona, contacta amb nosaltres per a més informació sobre la nostra àmplia varietat de cadires de rodes

Top