Evitar l'aparició d'úlceres
per pressió o escares
és fàcil amb els nostres matalassos antiescares

Disminueix la pressió en zones de suport
Indicat per a pacients immobilitzats
Correcta circulació i nutrició dels teixits

Ortopèdia Moré: matalassos antiescares a Barcelona

 

Amb els nostres matalassos antiescares podràs disminuir la pressió generada a les principals zones de suport com són els colzes, la columna vertebral i els talons entre d'altres. Aquest tipus de matalàs està especialment indicat per als pacients que per un motiu o altre es troben immobilitzats i presenten una sudoració excessiva, incontinències, alteracions del flux sanguini, possibles fractures o qualsevol problema neurològic.

Les úlceres per pressió o escares, són ferides en la nostra pell que es produeixen al suportar una pressió externa i contínua sobre les nostres prominències òssies, impedint d'aquesta manera una correcta circulació de la sang i una òptima nutrició dels nostres teixits.

Matalassos antiescares a Barcelona

Les escares es desenvolupen de la següent forma. Primer apareix en la nostra pell un enrogiment, que continua amb un edema o descamació de la pell. Més endavant, es produeix una necrosi de la pell que s'anirà estenent fins al múscul per finalitzar amb la destrucció òssia.

Per evitar aquest tipus d'ulceració, s'han creat amb un disseny específic els matalassos antiescares, amb els quals des d'Ortopèdia Moré t'ajudem a que puguis minimitzar la pressió que pateixen les zones de suport susceptibles a aquesta ulceració.

Veure més models

 

Si busques matalassos antiescares a Barcelona, contacta amb nosaltres. Des d'Ortopèdia Moré t'oferim un producte de qualitat i efectiu

Top