Combat les varius
amb les nostres mitges de comprensió

Eina terapèutica, no farmacològica
Ajuda a prevenir i tracta les varius
Per a una circulació més eficient

Ortopèdia Moré: mitges de compressió a Barcelona
per combatre la insuficiència venosa o les varius

 

A Ortopèdia Moré i amb les nostres mitges per a varius, t'ajudem a prevenir i combatre la insuficiència venosa. Aquest tipus de mitges exerceixen una compressió de forma gradual a les cames, sobretot a la zona dels turmells, que ens ajuda a que la nostra circulació es mantingui sempre activa i la sang arribi amb menys dificultat al cor.

Les mitges per a varius o mitges de compressió graduada són una eina terapèutica no farmacològica, la qual ens ajuda a prevenir, o si fos necessari a tractar, la insuficiència venosa i les varius que puguin afectar-nos.

Mitges de compressió a Barcelona

Les mitges per a varius o mitjanes de comprensió utilitzen com a mitjà d'acció la compressió de les venes d'una forma gradual, exercint d'aquesta manera una pressió decreixent major a la zona dels turmells i menor en les cuixes. Amb aquest mecanisme, ajudem als nostres músculs i a les nostres venes per acomplir la seva funció de forma molt més òptima i eficaç.

Veure més models

 

Si busques mitges de compressió a Barcelona, des d'Ortopèdia Moré t'oferim les mitges més adequades a les teves necessitats

Top